Inhoud toevoegen in entries


Een nieuws bericht toevoegen

Type inhoud kiezen afhankelijk van welk type inhoud je wenst toe te voegen aan je website
Type inhoud kiezen afhankelijk van welk type inhoud je wenst toe te voegen aan je website

Je kan een nieuwsbericht toevoegen aan de bestaande nieuws pagina, door te kiezen voor "Nieuws Items", je krijgt dan volgend scherm, vul dit in om het nieuwsbericht toe te voegen:

Een pagina toevoegen

Je kan een pagina toevoegen aan de bestaande pagina's, door te kiezen voor "Pagina's", je krijgt dan volgend scherm, vul dit in om de pagina toe te voegen:

Een pagina (zoals het voorbeeld hierboven) kan ook subpagina's bevatten. In dergelijk geval wordt er rechts een subnavigatie menu waarbij de bezoeker naar de verschillende subpagina's kan navigeren.

Een subpagina is een gewone pagina die in de structuur onder een andere pagina hangt. Dat kan op 2 manieren

 • via het aangeduide icoontje de pagina een andere plaats te geven in de structuur (naar boven, naar onder, naar links, naar rechts)
 • door de ouder (parent) pagina te specificeren van de bewust pagina

Een product toevoegen

Je kan een product toevoegen aan de bestaande producten pagina, door te kiezen voor "Product Items", je krijgt dan volgend scherm, vul dit in om het product toe te voegen:

Let wel: hiermee werd het product zelf toegevoegd. Je moet vervolgens dit product koppelen aan één van de doelgroepen pagina's (ondernemingen, particulieren en/of verenigingen) onder de gepaste categorie. Deze doelgroepen pagina's bevinden zich onder Inhoud > Eénmalig.

Het is ook mogelijk omgekeerd te werk te gaan en rechtstreeks via de doelgroepen pagina's (ondernemingen, particulieren en/of verenigingen) een nieuw product toe te voegen.

Een referentie toevoegen

Je kan een referentie toevoegen aan de bestaande referentie pagina, door te kiezen voor "Referentie Items", je krijgt dan volgend scherm, vul dit in om de referentie toe te voegen:

Een teamlid toevoegen

Je kan een teamlid toevoegen aan de bestaande team pagina, door te kiezen voor "Team Items", je krijgt dan volgend scherm, vul dit in om het teamlid toe te voegen:

Een vacature toevoegen

Je kan een vacature toevoegen aan de bestaande vacatures pagina, door te kiezen voor "Vacature Items", je krijgt dan volgend scherm, vul dit in om de vacature toe te voegen:

Een vestiging toevoegen

Je kan een vestiging toevoegen aan de bestaande contact pagina, door te kiezen voor "Vestiging Items", je krijgt dan volgend scherm, vul dit in om de vestiging toe te voegen:

Filteren, zoeken, sorteren en webpagina bezoeken

Filteren, zoeken, sorteren, naar webpagina gaan
Filteren, zoeken, sorteren, naar webpagina gaan

In het overzicht scherm zie je een lijst met alle inhoud die is toegevoegd. Bovenaan kan je op de filterknop "Alles" klikken om de inhoud in te delen: groen: Live: deze inhoud staat gepubliceerd, oranje: Wachtend: deze inhoud heeft een datum in de toekomst waarop gepubliceerd wordt, rood: de inhoud staat niet live, is verlopen in de tijd, Uitgeschakeld: op niet-zichtbaar ingesteld, proefversies: dit zijn drafts en niet zichtbaar, verwijderd: soft delete, je kan deze versies terughalen.

 • Alles: geen selectie
 • Live: staat gepubliceerd
 • Wachtend: toekomstige items
 • Verlopen: gearchiveerde items
 • Uitgeschakeld: niet gepubliceerd
 • Proefversies: draft - nog niet klaar
 • Verwijderd: soft delete

Inhoud en functie

Verschil tussen types inhoud & functie (eenmalig, kanalen, structuren)

 • Eenmalig: alle pagina’s waarvan 1 vast item bestaat
 • Kanaal: meerdere items van zelfde soort, volgorde niet zelf te kiezen (bv nieuwsberichten, producte)n
 • Structuur: meerdere items van zelfde soort, volgorde te zelf te kiezen (pagina’s, referentie items, team items, ...)

Per gekozen type verschilt de opbouw van een entry (mogelijkheden)