Pagina

Je kan een pagina toevoegen aan de bestaande pagina's, door te kiezen voor "Pagina's", je krijgt dan volgend scherm, vul dit in om de pagina toe te voegen:

Een pagina (zoals het voorbeeld hierboven) kan ook subpagina's bevatten. In dergelijk geval wordt er rechts een subnavigatie menu waarbij de bezoeker naar de verschillende subpagina's kan navigeren.

Een subpagina is een gewone pagina die in de structuur onder een andere pagina hangt. Dat kan op 2 manieren

  • via het aangeduide icoontje de pagina een andere plaats te geven in de structuur (naar boven, naar onder, naar links, naar rechts)
  • door de ouder (parent) pagina te specificeren van de bewust pagina

De pagina is meteen beschikbaar via de gepubliceerde url, maar wordt niet vanzelf toegevoegd in de top of footer navigatie. Een navigatie item toevoegen kan je nalezen hier

Soms kan het handig zijn om een pagina helemaal niet te voegen aan de navigatie, maar de URL of het adres ervan specifiek te communiceren naar de eindklant. Let wel de pagina's zijn altijd publiek benaderbaar en worden standaard door Google geïndexeerd.

Het is mogelijk om deze indexering te onderdrukken door 'Uitsluiten van indexering door zoekmachines' op te zetten, onder het tabblad 'SEO'.

Laatst geupdate op 19 mei 2021